Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacatures Maatjes

Een maatje is een vrijwilliger die een-op-een gekoppeld wordt aan een deelnemer. Een ‘maatjescontact’ wordt vaak aangegaan voor een bepaalde periode met als belangrijk uitgangspunt dat beide partijen plezier hebben en samen ontspannende, alledaagse activiteiten ondernemen. Doelen kunnen zijn het doorbreken van het sociaal isolement, iemand op weg helpen met school, studie en/of werk of helpen met de taal of het leven dat soms even niet lekker loopt. Een klein beetje aandacht maakt een wereld van verschil.

Kijk ook op www.maatjespuntraalte.nl voor meer informatie en vacatures.

 

Houdt u ook van klassieke muziek ?

Mw is 93 jaar, houdt van klassieke muziek , zou het fijn vinden dit ook te kunnen delen met een ander door samen thuis te luisteren of naar een optreden te gaan . Daarnaast vind Mw.

Wil jij van betekenis zijn?

Ggz-maatjesactiviteiten van Vriendendiensten is er voor mensen met een psychische en/of psychosociale kwetsbaarheid van 18 jaar en ouder.

gezocht een maatje voor een dame op leeftijd

Een bewoonster van Swaenewoerd wil graag 1x per week naar het dorp.

Ze kan dit wel lopend, maar er moet wel iemand meelopen met haar.

Taalmaatje voor anderstaligen

Het Taalpunt zoekt maatjes voor anderstaligen die vanwege de taal moeite hebben om deel te nemen aan de Nederlandse samenleving.

Maatje voor Max

De 7-jarige Max is op zoek naar een maatje. Max heeft klassiek autisme en gaat naar speciaal onderwijs.

Maatje voor jonge moeder

Lisa is een jonge moeder van dreumes Saar.  Ze is opzoek naar iemand die zelf ook een kindje van ongeveer die leeftijd heeft om er samen een keer uit te gaan.

Maatje voor Jelle

De 13-jarige Jelle is voor de dinsdagen van 15.15 uur tot 17.00 uur op zoek naar iemand om leuke dingen mee te ondernemen. Door zijn beperking vindt hij zelfstandig iets ondernemen niet leuk.