Overslaan en naar de inhoud gaan

Hondenliefhebber gezocht!

Wie zoekt een maatje?

Voor een dame voor wie de honden heel belangrijk zijn zoeken we iemand die net als haar een dierenvriend is. Mevrouw is rolstoekafhankelijk en heeft haar manier gevonden de honden uit te laten wanneer nodig. Ze vindt het leuk om samen met iemand haar honden te borstelen of er even samen op uit te gaan.

Waar is het?

Raalte

Hoe ziet een dag als maatje er uit?

Mevrouw houdt naast de verzorging voor haar honden ook van iets bakken. Een taart bakken en leuke versiering er op maken vindt ze mooi om te doen. Ze houdt ook van een praatje onder het genot van een lekker kopje koffie/thee. 

Wat vragen wij van jou?

Ben jij een dierenliefhebben en wil je er voor mevrouw zijn? Dan maken we graag kennis met jou en kunnen we verdere afspraken maken.

Wat bieden wij je?

Samen met de consulent van Evenmens gaat u naar mevrouw toe voor kennismaking en als er een leuke klik is maken we verdere afspraken.

E-mailadres contactpersoon
hspoolder@evenmens.nl
Telefoon contactpersoon
06 36403898
Contactpersoon
Geschikt voor scholieren/studenten
Ja
VOG verplicht
Ja
Ik meld mij aan als maatje

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring