Overslaan en naar de inhoud gaan

Maak jij de dag voor een meid van 22 jaar iets mooier door er te zijn voor haar?

Wie zoekt een maatje?

Voor een jonge meid zoeken we een maatje die het voor haar iets makkelijker maakt ergens naar toe te gaan. Ze vindt het spannend om ergens alleen binnen te lopen, maar vindt contact met leeftijdgenoten wel heel fijn. 

Waar is het?

Zij woont in Raalte Noord

Hoe ziet een dag als maatje er uit?

Samen even binnen lopen bij een locatie waar mensen elkaar ontmoeten, zoals het zelfregiecentrum in Raalte of LEV! in Hellendoorn. Een wandeling maken, lekker kletsen met elkaar, even het dorp in om wat rond te kijken of ergens iets te drinken. Of lekker thuis bij haar een spel doen of een leuke film kijken. Daar is ze zeker voor te vinden.

Wat vragen wij van jou?

We vragen een mensenmens die het leuk vindt over allerlei onderwerpen te kletsen en die zelf ook soms met een idee komt iets te ondernemen als jullie samen zijn.

Wat bieden wij je?

Wij bieden jouw een aantal leuke contactmomenten per jaar met andere maatjes. Tijdens de dag van de vrijwilliger besteden we even extra aandacht aan maatjes/vrijwilligers. Jaarlijks organiseert Evenmens een uitje voor maatjes/vrijwilligers.

Daarnaast mag je deelnemen aan themabijeenkomsten die worden georganiseerd door Evenmens. Dit kan leerzaam zijn, maar ook een moment om anderen te ontmoeten.

We vragen een verklaring omtrent gedrag aan, deze wordt door Evenmens vergoed.

E-mailadres contactpersoon
hspoolder@evenmens.nl
Telefoon contactpersoon
06 36403898
Contactpersoon
Geschikt voor scholieren/studenten
Ja
VOG verplicht
Ja
Ik meld mij aan als maatje

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring