Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatje voor een jongen van 18 jaar

Wie zoekt een maatje?

Voor een jongen die het lastig vindt zelf invulling in de dag te geven zoeken we iemand die er samen met hem een leuk moment van maakt. Hij houdt van muziek, gamen en trapt graag een balletje met iemand.

Waar is het?

De jongen woont met zijn ouders en zusje in Raalte Noord

Hoe ziet een dag als maatje er uit?

Het is belangrijk voor de jongen om elkaar eerst te leren kennen en als het vertrouwen opgebouwd is samen te overleggen wat te doen als jullie samen zijn. Door samen te gamen of een balletje te trappen leer je elkaar stap voor stap kennen door tussendoor een praatje te maken.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een mannelijk maatje die het leuk vindt deze jongen blij te maken met een contactmoment in de week. Een stukje contact waarbij hij het gevoel heeft erbij te horen is voor hem heel belangrijk.

Wat bieden wij je?

Vanuit Evenmens bieden we jaarlijks de mogelijkheid een contactmoment te hebben met andere maatjes/vrijwilligers door het organiseren van een vrijwilligersuitje. Tijdens de dag van de vrijwilliger besteden we extra aandacht aan maatjes/vrijwilligers door een attentie te sturen of een leuk contactmoment te organiseren met elkaar.

Als maatje hoef je geen kosten te maken als jullie ergens samen naar toe gaan.

E-mailadres contactpersoon
hspoolder@evenmens.nl
Telefoon contactpersoon
06 36403898
Contactpersoon
Geschikt voor scholieren/studenten
Ja
VOG verplicht
Ja
Ik meld mij aan als maatje

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring