Overslaan en naar de inhoud gaan

Alleenstaande oudere dame blij maken met een toertochtje

Wie zoekt een maatje?

Voor een mevrouw 85+ zijn we op zoek naar een maatje die samen met haar even het dorp uit wil voor een toertochtje. Mevrouw vindt het heel leuk om even naar Deventer of naar Zwolle te gaan om er even uit te zijn. Ergens een kopje koffie drinken en genieten van de omgeving is waar ze blij van wordt.

Waar is het?

Mevrouw woont in Raalte

Hoe ziet een dag als maatje er uit?

Mevrouw kan niet op dinsdag of vrijdag. Voor de rest maakt het haar niet uit wanneer er iemand komt. In overleg kunnen jullie voor een volgende keer afspreken. Dit hoeft niet perse op een vaste dag.

Wat vragen wij van jou?

Mevrouw heeft geen auto. Het zou fijn zijn dat u in het bezit bent van een auto en dat de rolstoel mee kan in de auto. Reiskosten worden vergoed. De dag voor mevrouw wat leuker maken is wat ze graag wil.

Wat bieden wij je?

U mag deelnemen aan themabijeenkomsten, intervisie en het vrijwilligersuitje. Dit is niet verplicht, maar kan wel leuk zijn om onderling contact met andere maatjes te hebben. 

E-mailadres contactpersoon
hspoolder@evenmens.nl
Telefoon contactpersoon
06 36403898
Contactpersoon
Geschikt voor scholieren/studenten
Nee
VOG verplicht
Ja
Ik meld mij aan als maatje

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring