Overslaan en naar de inhoud gaan

Samen naar het dorp, praatje maken, gezelligheid

Wie zoekt een maatje?

Voor een echtpaar in Raalte zijn we op zoek naar een maatje die er even met haar op uit wil gaan. Beide zijn op leeftijd en meneer heeft af en toe even behoefte zijn eigen dingen te kunnen doen. Mevrouw is rolstoelafhankelijk maar loopt in huis nog wel met de rollator. Maakt u haar blij met een bezoekje?

Waar is het?

Centrum van Raalte

Hoe ziet een dag als maatje er uit?

U mag per keer met het echtpaar afspreken wanneer u een volgende keer komt. Als wekelijks niet lukt mag het ook tweewekelijks. Bij mooi weer kunnen jullie even naar het dorp wandelen, misschien even over de markt op woensdag. Bij minder mooi weer is mevrouw ook heel tevreden met een praatje maken.

Wat vragen wij van jou?

Een stukje enthousiasme om de dag voor mevrouw wat leuker te maken en meneer even tijd voor zichzelf te bieden.

Wat bieden wij je?

Als maatje mag je deelnemen aan themabijeenkomsten, intervisie en het vrijwilligersuitje. Dit alles is niet verplicht. Ook staat de coördinator vrijwilligerszorg altijd paraat wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn.

E-mailadres contactpersoon
hspoolder@evenmens.nl
Telefoon contactpersoon
06 36403898
Contactpersoon
Geschikt voor scholieren/studenten
Nee
VOG verplicht
Ja
Ik meld mij aan als maatje

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring