Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatje gezocht voor dame 45+

Wie zoekt een maatje?

Voor een moeder 45+ zoeken we iemand die het leuk vindt er even voor haar te zijn. Zij heeft de diagnose ASS en vindt het zelf moeilijk contact te zoeken. Ze is heel open in gesprek en werkt drie dagen in de week. In de avond is haar energie een beetje op. Ze houdt niet van groepscontacten maar zou het leuk vinden overdag 1 op 1 een praatje met iemand te maken of misschien een wandeling of uitstapje. 

Waar is het?

Raalte Noord

Hoe ziet een dag als maatje er uit?

In onderling overleg kun je per keer afspreken voor een contactmoment. Als er ergens iets georganiseerd wordt kun je samen overleggen of er behoefte is daar naar toe te gaan. Lekker 1 op 1 wandelen en een praatje maken kan ook heel fijn zijn voor haar.

Wat vragen wij van jou?

Enige kennis over autisme zou wel handig zijn maar is niet een must. Graag iemand die positief in het leven staat en er samen met haar een leuk moment van kan maken. 

Wat bieden wij je?

Je krijgt de reiskosten vergoed en er is altijd de mogelijkheid contact te hebben met de vrijwilligerscoördinator vanuit Evenmens als er vragen zijn of dingen waar jullie tegenaan lopen.

E-mailadres contactpersoon
hspoolder@evenmens.nl
Telefoon contactpersoon
06 36403898
Contactpersoon
Geschikt voor scholieren/studenten
Nee
VOG verplicht
Ja
Ik meld mij aan als maatje

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring