Overslaan en naar de inhoud gaan

ZGR locatie Swaenewoerd

Zorggroep Raalte locatie Swaenewoerd

Over ZGR
ZGR staat voor goed leven in het hart van Salland. Wat dat is bepaalt u. Wij luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Bij ons wordt u niet getrakteerd op mooie woorden, want u mag vertellen. Over uw beeld van goed leven en een mooie oude dag. Wij luisteren en verbinden uw woorden met die van anderen: familieleden, mantelzorgers, dorpsgenoten en anderen om u heen. Die verbinding levert telkens weer een uniek verhaal op. Een verhaal dat gaat over persoonlijke aandacht, helpende handen en deskundige zorg in uw eigen vertrouwde omgeving.

Wie u in dit verhaal ook tegenkomt zijn onze medewerkers en vrijwilligers. Zij werken met passie en bevlogenheid en zijn altijd bereid om een stap extra te zetten. ZGR biedt een werkomgeving met ruimte voor talent, eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Dat doen we door de lijnen kort te houden en ons kleinschalige karakter te koesteren.

U ervaart dit bij een bezoek aan Swaenewoerd, Schuilenburg of Angeli Custodes in Raalte, Stevenskamp in Heeten of Brugstede in Lemelerveld. Stuk voor stuk unieke locaties en ontmoetingsplekken met een eigen gemoedelijke sfeer. U vindt het ook terug in de zorg en dienstverlening van ZGR MIEN . Of tijdens de vele sociale en culturele activiteiten die we organiseren. Misschien ontmoeten we elkaar vandaag of morgen? Of duurt het nog een aantal jaren. Weet dat u bij ons van harte welkom bent.

Lees het verhaal over…

Adres
Zwanenwoerd 1
Postcode / plaats
8102 BE
Raalte
Contactpersoon
Sindy Booijink
Wanneer bereikbaar
Telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.
Functie contactpersoon
vrijwilligerscoördinator Swaenewoerd/DeBuut
E-mailadres
s.booijink@zgr.nl
Telefoon
06-30999659
ANBI status
Ja