Overslaan en naar de inhoud gaan

Rode Kruis afdeling Salland Midden

Rode Kruis Salland Midden

Een vereniging die vaart op vrijwilligers
Het Nederlandse Rode Kruis is een vereniging die bestaat uit ongeveer 14.000 vrijwilligers, 725.000 leden en donateurs en 40.000 Ready2Helpers. De regels voor onze vereniging zijn vastgelegd in deze statuten. Bijna 500 beroepskrachten ondersteunen de activiteiten van al deze vrijwilligers om zoveel mogelijk mensen in nood te helpen. In totaal telt het Nederlandse Rode Kruis 202 afdelingen, 24 districten en 6 Caribische afdelingen.

Hulp aan mensen in nood
Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je op blaren loopt bij de Vierdaagse of als je je enkel verzwikt tijdens een hardloopwedstrijd. Als je je huis uit moet door een gaslek of als je in glas bent gaan staan bij een festival. Maar ook ver weg. Mensen die dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen voor geweld in hun dorp, of wiens huis is weggevaagd door een modderstroom.
Voor jou en voor hen staan we klaar. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld is er altijd iemand bij je in de buurt. Om je te helpen als je dat nodig hebt.

Het Rode Kruis afdeling Salland Midden biedt vele cursussen aan o.a. EHBO en reanimatie.

Adres
Westdorplaan 132A
Postcode / plaats
8101 PP
Raalte
Contactpersoon
Fiona de Valk
Wanneer bereikbaar
Geen beperking.
Functie contactpersoon
afdelingscoördinator
E-mailadres
fdevalk@rodekruis.nl
Telefoon
06-15228479
ANBI status
Ja