Overslaan en naar de inhoud gaan

Kari's Crackers

Kari's Crackers 100% happy food

Wie zijn we?
Kari’s Crackers maakt de lekkerste crackers van Nederland!
Onze Biologische crackers zijn voor het eerst bedacht door Kari, zij is opgegroeid in Noorwegen. Kari woont al 20 jaar in Salland en maakte altijd Noors knekkebrød voor familie en vrienden. Iedereen was dermate positief en enthousiast over de smaak van Kari’s crackers dat het sinds 2017 een bedrijf is geworden. Vanaf 2019 hebben we een echte crackermakerij in Heino. Onze crackers liggen inmiddels in meer dan 100 winkels en we zijn natuurlijk bezig nieuwe smaken te ontwikkelen. Zo maken we sinds kort ook borrel- en groente crackers.

Sociale Onderneming
Kari’s Crackers is een Sociale Onderneming met zo’n 35 medewerkers. We hebben als doel werkervaringsplekken aan te bieden voor mensen die dat nodig hebben. Het kan zijn dat je langere tijd geen werk hebt gehad, of dat het je niet lukt een diploma op school te halen.
Ook zijn er bij ons medewerkers die ooit zijn uitgevallen met fysieke of psychische klachten en bijvoorbeeld graag weer werkritme willen opdoen wat hun helpt bij herstel.
Kari’s Crackers heeft een interne Jobcoach in dienst die samen met de medewerker een ontwikkelplan opstelt, zodat je actief met je persoonlijke doel aan de slag kan. De Jobcoach is het aanspreekpunt voor zowel de medewerker als de eventuele verwijzende organisatie.
Van alle kanten helpen we elkaar op de werkvloer, zowel de bakkers als je directe collega’s dragen bij aan het behalen van je doel.
Je bent van harte welkom om met ons mee te doen.

Wat vragen we van je?
Voor ons is het belangrijk dat je een leer of ontwikkelpunt hebt. Het kan ook zijn dat je een stap voorwaarts wilt maken in algemene zin zoals je fysieke gesteldheid verbeteren of eigen grenzen ontdekken. In ieder geval ben je bereid iets te willen leren of te willen bereiken al dan niet in het kader van je re-integratietraject. Bij ons kan je ervaring opdoen, meer zelfvertrouwen krijgen en misschien zelfs je persoonlijk en fysieke balans herstellen. Wij helpen je graag hierbij.
Voor het behoud van continuïteit, onderlinge samenwerking en afstemming is het belangrijk dat je minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar bent. Het aantal uren dat je inzetbaar bent is natuurlijk bespreekbaar.

Adres
De Weerd 4
Postcode / plaats
8141 BT
Heino
Contactpersoon
Hugo Geurtse
Wanneer bereikbaar
De interne Jobcoach is in principe telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9:00 -16:00 uur.
Indien niet bereikbaar gelieve een mailbericht te sturen. We proberen binnen 5 werkdagen mail te beantwoorden.
Functie contactpersoon
Jobcoach
E-mailadres
hugo@kariscrackers.nl
Telefoon
0572-745621
ANBI status
Nee