Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrijwilligerspunt is actief

Samen wandelen Salland

Ook in deze tijd, juist nu, is het Vrijwilligerspunt er voor de inwoners van de gemeente Raalte. Het Vrijwilligerspunt Raalte coördineert in de gemeente Raalte hulpvraag en -aanbod in verband met de maatregelen vanwege corona. Hier vind je meer informatie. 

Er is binnen de gemeente Raalte door verschillende mensen hard gewerkt aan een coronahulplijn. De gemeente heeft het Vrijwilligerspunt gevraagd om dat te coördineren. Wij voeren dat uit in lijn met de functie van het Vrijwilligerspunt; de makelaarsfunctie en de afstemming van vraag en aanbod. In het Weekblad voor Salland is door de gemeente Raalte en het Vrijwilligerspunt Raalte daarvan melding gemaakt. Op de website van het Vrijwilligerspunt is een speciale pagina aangemaakt waar mensen zich aan kunnen melden voor hulpvraag of -aanbod.

Niet iedereen kan goed overweg met sociale media. Kijk in jouw omgeving wie er hulp kan gebruiken en meld hen daar eventueel aan.

Het Vrijwilligerspunt Raalte is bereikbaar via mail vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu en van maandag tot en met donderdag telefonisch op  06-8254 7456 Femmy Moes.

Vrijwilligers zijn creatief en denken in mogelijkheden om met elkaar verbonden te blijven.  Wandelgroep Samen Wandelen Salland actief een pas op de plaats.

De wandelgroep Samen Wandelen Salland geeft gehoor aan het verzoek om thuis te blijven. Dat betekent niet dat er niet gewandeld wordt, dat doet de wandelgroep nu virtueel.

“Man lebt zweimal, das erste Mal in der Wirklichkeit, das zweite Mal in der Erinnerung”         

Honoré de Balzac

Aan de hand van foto’s en het ophalen van herinneringen aan de eerdere SWS wandelingen in 2019 en de recente SWS wandelingen in 2020 zorgt Joke Bannink ervoor dat de wandelclub actief en in verbinding blijft. Zodra de situatie het weer toelaat gaat wandelgroep SWS verder met het bewandelen van nieuwe routes en het maken van herinneringen. Samen Wandelen Salland, elk seizoen mooi!