Overslaan en naar de inhoud gaan

Word jij collega van Suzanne?

Algemene Hulpdienst Heeten

Suzanne Holterman is sinds vorig jaar zomer mede-coördinator voor de Algemene Hulpdienst Raalte. Jij kunt collega van Suzanne worden, want de Algemene Hulpdienst Heeten is op zoek naar een coördinator. Maar wat houdt de functie in? 

‘Om feeling te houden met de dagelijkse aanvragen, draaien we als coördinator mee in het rooster van de telefoonwachten, waardoor ook wij 2 ochtenden per maand telefoonwachtdienst hebben, vertelt Suzanne’. ‘Ik vind het bijzonder om mensen te spreken over hun hulpvraag en na te denken over hoe deze in te vullen. Daarnaast kunnen de telefoonwachten tijdens hun dienst, op ons terugvallen als coördinator, terugvallen met vragen en houd je contact met de vele vrijwilligers die belangeloos klaarstaan voor hulpvragers.

Ben jij de verbindende factor tussen vraag en aanbod, een duizendpoot en vind je het leuk om in contact te komen met mensen? Dan is de functie coördinator Algemene Hulpdienst Heeten misschien wel wat voor jou. Klik hier om naar de vacature te gaan voor meer informatie en om te solliciteren.