Overslaan en naar de inhoud gaan

Lachende gezichten en het begin van een verhaal 

Geslaagde Kenniskaravaan

Een video van de kleinkinderen, een foto rapportage van de seizoenen en de heerlijkste gerechten op beeld. De geslaagde kenniskaravaan ‘Vertel je verhaal digitaal en blijf in contact met mensen om je heen’ heeft voor lachende gezichten en een gesprek gezorgd.

Middels de app Quick zijn deelnemers aan de slag gegaan om van foto's een video te maken. Deze video is vervolgens gedeeld in het sociale netwerk van de deelnemers en dat leverde waardevolle reacties op. ‘Mijn vriendin was ontroerd na het zien van de video. Ze had het gevoel dichtbij mij te zijn en ik voelde haar betrokkenheid, ondanks dat we elkaar vanwege de pandemie al een jaar niet meer hebben gezien'. 

Heb je de workshop gemist, maar wil je aan de slag om een video te maken? Dat kan! Hier vind je de workshop in videovorm. Dit betekent dat je de workshop kunt volgen wanneer jij wilt.  
 
De kenniskaravaan is een initiatief van het Vrijwilligerspunt Raalte en de Raalter Uitdaging. Hou voor meer workshops de nieuwsbrief, sociale media en website in de gaten.