Overslaan en naar de inhoud gaan

Goede voornemens….zet je in als vrijwilliger!

Goede voornemens

2023 is van start gegaan. Een nieuw jaar, nieuwe kansen en goede voornemens. Het Vrijwilligerspunt Raalte wens jou een mooi 2023! Welke voornemens heb jij? Gun het jezelf om dit jaar nieuwe ervaringen op te doen als vrijwilliger. Je draagt daardoor niet alleen bij aan een leefbaardere samenleving, maar het levert jou als persoon ook veel op.

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat mensen die vrijwilligerswerk doen, gelukkiger zijn dan mensen die dit niet doen. Nu horen wij jou denken. Wanneer moet ik dit doen, mijn agenda is al zo vol. Geen paniek. Je hoeft je niet structureel elke week voor een aantal uren in te zetten. Heb je er al eens aan gedacht om flex-vrijwilliger te worden? Dit betekent dat je je vrijwillig inzet tijdens klussen of evenementen. Op www.vrijwilligerspuntraalte.nl vind je een vacaturebank. Er is vast iets passends voor jou tussen.

Wil je geholpen worden met het zoeken naar vrijwilligerswerk wat bij jou past? Dan ben je dinsdag- of woensdagochtend tussen 10 uur en 12 uur van harte welkom tijdens het inloopspreekuur. Je vindt het Vrijwilligerspunt Raalte in de bibliotheek Raalte. Komt bovengenoemde dag en tijdstip niet uit? Maak dan een afspraak door te mailen naar vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu.