Overslaan en naar de inhoud gaan

De kracht van Aangepast Badminton Raalte

Aangepast Badminton Raalte

Denk en praat jij graag mee over de richting die een vereniging op moet gaan? Hou je niet van afwachten, maar wil je zelf actie ondernemen? Dan is een bestuursfunctie bij Aangepast Badminton Raalte waarschijnlijk wel wat voor jou! 
 
Deze nieuwe vereniging zet zich in om badminton voor mensen met een beperking en/of handicap mogelijk te maken, zegt initiatiefnemer Jan Stempher. Er gebeuren mooie dingen binnen de vereniging. Leden van de vereniging bloeien op als zij aan het badmintonnen zijn en zijn even hun beperking vergeten. Dat is waar we het voor doen, aldus Jan.  

Aangepast Badminton Raalte is op zoek naar versterking van het bestuur. Er staan leuke activiteiten op het programma, waaronder een clinic die georganiseerd gaat worden om meer leden te werven, het zoeken naar sponsoren en subsidies om te kunnen blijven bestaan als vereniging. Lijkt het jou leuk om hier een bijdrage aan te leveren? Jij bent van waarde in ons bestuur en zorgt er mede voor dat mensen met een beperking kunnen blijven badmintonnen. Kom vrijblijvend een keer kennismaken met de vereniging en/of het bestuur. Aangepast Badminton Raalte traint op woensdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in zaal de Berkte op Raalte Noord. Voor meer informatie mag je ook contact opnemen met Jan Stempher, telefoonnummer 06 – 3742 3317 of e-mail abraalte@gmail.com.