Overslaan en naar de inhoud gaan

Flexibel vrijwilligerswerk in de gemeente Raalte

We begrijpen namelijk heel goed dat je agenda in beslag wordt genomen door allerlei activiteiten; je werk, je studie, mantelzorg, sociale contacten, familie-uitjes, het huishouden, hobby’s en sport. Je voor langere tijd verbinden aan vrijwilligerswerk, spreekt je wellicht minder aan. Tóch is het mogelijk om de vrije tijd die je hebt, zinvol te besteden. Het bestaat, vrijwilligerswerk doen wanneer het jou uitkomt zonder je ergens aan te binden. Klinkt goed toch?

Als flexvrijwilliger voer je een klus uit wanneer het jou uitkomt en kies je iets dat bij jou past. Je werkt op korte klussen van bijvoorbeeld één of enkele dagen, zoals het helpen opbouwen van de houtdorpen, een dagje uit organiseren voor ouderen, het schilderen van een verenigingsgebouw, een avond koken voor wijkbewoners, het fluiten van een voetbalwedstrijd of het scannen van tickets bij een evenement.  

Klik hier om naar alle flexibele vrijwilligersvacatures te gaan. Gun jezelf de kans om mensen te ontmoeten die je anders niet tegenkomt, je gemeente te ontdekken, jezelf een voldaan gevoel te geven en een steentje bij te dragen op de manier die bij jou past. 

Flexibel vrijwilligerswerk gemeente Raalte