Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature top 5 maart

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk? Op de website van het Vrijwilligerspunt Raalte vind je diverse vacatures van verschillende organisaties. Elke maand worden vijf vacatures uitgelicht in de vacature top 5. Interesse in één van de vacatures? Laat het weten door het invulformulier op de website onder de vacature in te vullen. Wil jij je inzetten als maatje? Kijk dan eens op de website van het Maatjespunt Raalte voor openstaande vacatures.  

Wandelmaatje 

Wat een heerlijk weer is het om er op uit te gaan voor een wandeling. Genieten van de vogels die fluiten en de voorjaarsbloemen die tevoorschijn komen. Wandel jij graag en heb jij een uurtje per week over om een ander en jezelf blij te maken en samen te wandelen?  
 

Begeleider avondmaaltijd     

De avondmaaltijd is een belangrijk moment van de dag. Vaak wordt tijdens dit moment de dag doorgesproken en genoten van de smaak van het eten. Zorggroep Raalte, locatie Angeli Custodus is op zoek naar betrokken mensen die willen helpen bij de avondmaaltijd en de koffie aan het begin van de avond.  
 

Beheerder webpagina

Vind jij het leuk om digitaal creatief bezig te zijn? Vereniging voor Heemkunde ‘Omheining’ uit Heino is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die zich wil storten op het ontwerpen en actualiseren van de webpagina en zorg draagt voor het beheer.  

Vrouwelijke chauffeurs gezocht 

Terwille zoekt voor vrouwelijke cliënten, vrouwelijke chauffeurs in de omgeving van Raalte, met een hart voor mensen in kwetsbare posities. Cliënten hebben regelmatig vervoer nodig naar afspraken met hulpverleners of bijvoorbeeld naar een opname. Dan is het fijn als een betrouwbaar iemand ze kan brengen en hen zo nodig kan ondersteunen. De ritten verschillen van afstand. 

Kaartje leggen 

Word jij blij van het spelen van een kaartspel? Een mevrouw uit Heino zoekt een medespeler om Canasta mee te spelen. Ken je het spel niet? Geen probleem, het spel is eenvoudig aan te leren.