Overslaan en naar de inhoud gaan

Stichting USVA

Stichting USVA

Doelstelling organisatie:
Voorwaarden te scheppen om mensen met een beperking zelfstandig te laten functioneren en ze geestelijk en lichamelijk in balans te brengen. De Stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door mensen met een beperking;

Individueel of in groepsverband in binnen en buitenland, op niet commerciële basis activiteiten aan te bieden om hen de eigen grenzen te laten verleggen, waardoor zij beter zelf in hun algemene dagelijkse levensbehoeften kunnen voorzien, hetgeen hun maatschappelijk en sociaal functioneren en hun maatschappelijke verantwoordelijkheid ten goede komt.

In hun dagelijks functioneren te stimuleren door hen werkzaamheden te geven op een zorgboerderij. Ook binnen alle werkzaamheden en activiteiten van Stichting USVA staat de mens centraal. Onze programma's worden afgestemd op de mogelijkheden van de mensen. Stichting USVA biedt begeleiding en ondersteuning, maar de mens geeft daar zelf richting en invulling aan.

Activiteiten:
De stichting biedt zinvolle dagbesteding en begeleiding op maat. Samen met de mensen zoeken wij naar hun mogelijkheden. Activiteiten op gebied van hout- en metaalbewerking, maar ook dierverzorging, bosbouw en moestuinbewerking.

Adres
Luttenbergerweg 37
Postcode / plaats
7448 RZ
Haarle
Contactpersoon
Marion Klein Nagelvoort
Wanneer bereikbaar
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.00 t/m 17.00 uur
Woensdag van 08.00 t/m 12.00 uur
Functie contactpersoon
Administratief medewerkster
E-mailadres
info@usva-bikes.com
Telefoon
0548-374950
ANBI status
Ja