Overslaan en naar de inhoud gaan

Samen werken aan een gemeenschappelijk ideaal

Wereld Winkel Heino

'De wereldwinkel is een Fairtrade Cadeauwinkel in Heino die originele cadeaus en levensmiddelen uit andere culturen verkoopt. Alle producten zijn gemaakt met respect voor mens en natuur, vertelt secretaris Hans Eggenhuizen.' Dit jaar viert de Wereldwinkel Heino haar 30-jarig jubileum. 
 
De stichting werkt met 30 enthousiaste vrijwilligers. Er zijn verschillende taken te verrichten, zoals het verkopen van de Fairtrade producten, pr-activiteiten, etaleren, acties organiseren en besturen. Vrijwilligerswerk bij de wereldwinkel biedt afwisselend werk met een assortiment dat steeds verandert. De producten zijn niet alledaags en er zit een boeiend verhaal achter. Je werkt samen met gemotiveerde collega's en draagt bij aan een gemeenschappelijk ideaal: mensen uit minder bedeelde gebieden op een respectvolle en constructieve wijze op weg helpen naar een bestaan met toekomst.  

Wil jij meer informatie over de Wereldwinkel Heino of je inzetten als vrijwilliger? Ga dan naar de website of naar de actuele vacatures