Overslaan en naar de inhoud gaan

Jij maakt het verschil op 11 of 12 maart  

NLdoet 2022

Jij kunt in een dag het verschil maken voor een stichting, vereniging of organisatie in jouw buurt. Hoe? Door mee te doen met NLdoet. Help mee om de terrassen bij Buurtcentrum DeBuut op te fleuren door het planten van fleurige bloemen, draag bij aan het onderhoud van het gebouw van muziekvereniging St. Caeclia Raalte, neem een bewoner van Schuilenburg mee voor een filmavond in de bioscoop, help mee om het hindernismateriaal van Paardensport vereniging Heino weer veilig te maken of kies een van de andere klussen uit de gemeente Raalte. Jouw inzet is hard nodig en meer dan welkom! 

Meedoen is eenvoudig. Ga naar www.nldoet.nl, zoek een klus in de gemeente Raalte en meld je aan. Je kunt je alleen aanmelden, maar ook samen met familie, vrienden of andere bekenden.  
 
Wat levert meedoen jou op? Door een dag je handen uit de mouwen te steken als vrijwilliger, kun je ervaren hoe dankbaar het is om iets voor de ander te doen. Je leert andere mensen kennen en hebt een gezellige dag.  

Ben jij op vrijdag 11 maart of zaterdag 12 maart verhinderd, maar wil je ervaren hoe het is om je vrijwillig in te zetten? Kijk eens op www.vrijwilligerspuntraalte.nl. Hier vind je alle vacatures in de gemeente Raalte.