Overslaan en naar de inhoud gaan

Het Vrijwilligerspunt Raalte is er voor alle inwoners van de gemeente Raalte

Vrijwilligerspunt Raalte

Het Vrijwilligerspunt Raalte is veel meer dan alleen een vacaturebank, stelt Femmy Moes vrijwilligersmakelaar van het Vrijwilligerspunt Raalte. 

  • Ben je als organisatie ongerust over het toekomstperspectief van de organisatie, omdat jonge aanwas achterwege blijft?
  • Wil je als vereniging worden bijgepraat over subsidiemogelijkheden?
  • Ben je als clubbestuurder nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor bijscholing?

Het zijn allemaal situaties waarbij Vrijwilligerspunt Raalte de helpende hand reikt. Het Vrijwilligerspunt Raalte is er voor alle inwoners van de gemeente Raalte. Of het nu gaat om iemand die op zoek is naar vrijwilligerswerk, een organisatie met vragen of bestuurders die hulp nodig hebben. Elke dinsdag- en woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur is er, zolang de coronamaatregelen dit toelaten, een inloopspreekuur in het Kulturhus Raalte, ingang bibliotheek.  
 
De website van het Vrijwilligerspunt Raalte, www.vrijwilligerspuntraalte.nl, biedt naast de vacaturebank een vragenlijst die potentiële vrijwilligers kan helpen passend vrijwilligerswerk te vinden. Het biedt diverse e-learnings om kennis op te doen of uit te breiden. Er is informatie te vinden over het vinden, binden en waarderen van vrijwilligers. En er worden met regelmaat workshops en trainingen
georganiseerd die te vinden zijn in de agenda.