Overslaan en naar de inhoud gaan

Doe mee met NLdoet op 10 of 11 maart

NLdoet

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 19e keer NLdoet. Ook in de gemeente Raalte doen organisaties mee. Zij zoeken nog vrijwilligers om te helpen! Doe je mee? Onderstaand een greep uit de activiteiten die aangeboden worden. Maar er is nog veel meer te doen in de gemeente Raalte. Klik hier om het volledige aanbod te zien. 

De grote schoonmaak, het koken van een lekkere maaltijd en muzikale afsluiting in Zwanenwoerd

Voorjaar betekent voor bewoners van Zwanenwoerd de grote schoonmaak in huis. Help je mee? Aansluitend koken we met z'n allen een menu naar wens van de bewoners en wordt de dag afgesloten met een vrolijke noot van een plaatselijke muzikant. 

Aanleg beleefpad Hartkamp
Rondom de woningen van Jan van Arkel 1 en 2 wordt een belevingsgerichte wandelpad aangelegd voor bewoners en bezoekers. Het wordt een wandelpad met moestuintafels en bloemen en perkjes waar fruit geplukt kan worden. Help je mee met de aanleg? 

Onderhoud wandelpaden rayon West
Er is van alles te doen. Van snoeiwerk tot het in de olie zetten van bankjes naast de wandelpaden.

Grootmoeders High Tea in Schuilenburg
Er wordt een grootmoeders high tea georganiseerd voor bewoners met allemaal gerechtjes en drinken van vroeger. Op een ouderwetse manier koffie zetten, leuk aangekleed met boerenbont servies en gezellige aankleding. Wees welkom om te helpen.

Opbouw paasvuur
In Luttenberg kun je op zaterdag 11 maart helpen met de opbouw van het paasvuur. 

Rondbrengen van potgrond in Heino
Help je mee om potgrondzakken rond te brengen naar mensen in het dorp?