Overslaan en naar de inhoud gaan

Hersenstichting zoekt collectanten voor collecteweek

Binnen de hele gemeente Raalte zijn we op zoek naar vrijwilligers die in de eerste week van februari een uurtje in eigen buurtje willen collecteren voor de Hersenstichting. 
Van de collectant wordt gevraagd om een uurtje of twee in de collecteweek in eigen wijk of buurt deur aan deur te collecteren. Alle hulp is welkom. De beste tijden om te collecteren zijn tussen 17.00 en 20.00 uur of op zaterdag. Het is maar 1 week per jaar mogelijk om voor de Hersenstichting te collecteren. In 2022 is dat de week van 31 januari t/m 5 februari.

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving. Vroeg of laat raakt het ons allemaal. Dit moet stoppen. De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en zetten we ons in voor betere patiëntenzorg, revalidatie en participatie. Ook verbinden we veel partijen in het werkveld om snellere en betere oplossingen voor mensen met een hersenaandoening te realiseren.
Helpt u of help jij ons mee tijdens de landelijke collecteweek in februari? Alvast heel hartelijk dank! 
 

Datum/tijd van de flexibele vacature
, -
Datum
Benodigd aantal vrijwilligers

Onbeperkt

Contactpersoon organisatie
Joke Berendsen
E-mailadres contactpersoon
jberendsen@hersenstichting.nl
Telefoon contactpersoon
0655308988
Ik heb interesse in de vacature
De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om.
Organisatie