Overslaan en naar de inhoud gaan

Training 'GOED omgaan met dementie'

Training Goed omgaan met dementie

In verband met de maatregelen vanwege het coronavirus is ondergenoemde training niet doorgegaan. Heeft u belangstelling om in de toekomst deel te nemen? Dan kunt u bellen naar 0572 820 997. 

Eén op de vijf Nederlanders krijgt dementie. Omdat we steeds ouder worden, gaat het om steeds meer mensen. Dat betekent dat we steeds vaker te maken krijgen met mensen met dementie. Daarom biedt de gemeente Raalte in samenwerking met Evenmens Raalte een training ‘GOED omgaan met dementie’ aan.

De training is interessant voor inwoners van de gemeente Raalte die in contact kunnen komen met mensen met dementie – voor iedereen dus.

18 maart 2020 van 19.30 uur – 22.00 uur
Broekland De Huuskamer
Bouwhuisplein 4  8107 BZ

In de gratis training ‘GOED omgaan met dementie’ leer je stapsgewijs vaardigheden die belangrijk zijn wanneer je in contact komt met mensen met dementie. Leer dementie herkennen, contact maken en iemand op de juiste manier helpen, bijvoorbeeld op straat of in de bibliotheek. De training helpt je om het veranderende gedrag van je naaste te begrijpen en geeft tips om er beter mee om te gaan.