Workshop: PR voor vrijwilligersorganisaties

Workshop over PR voor

vrijwilligersorganisaties

 

RAALTE - Hoe kun je als vrijwilligersorganisatie aan je PR werken? Welke manieren zijn er en hoe doe je dat dan? Paulien Boven van Bovenal Communicatie & Inspiratie laat  gedurende de workshop ‘Zijn wij in beeld’ op 30 oktober in het Kulturhus in Raalte zien waarom PR belangrijk is, welke mogelijkheden er bestaan (ook met een beperkt budget) en vooral ook hoe vrijwilligersorganisaties ermee aan de slag kunnen gaan.

De workshop wordt georganiseerd in het kader van de Kenniskaravaan; een initiatief van het Vrijwilligerspunt Raalte en de Raalter Uitdaging. Samen willen ze kennisbijeenkomsten organiseren: sessies waarin verenigingen en stichtingen worden meegenomen in onderwerpen waarin ze hulp kunnen gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de AVG. De Raalter Uitdaging organiseerde hier eerder samen met de gemeente Raalte een bijeenkomst over, waarbij Schoebroek Advocaten uit Raalte de bezoekers informeerde en tips gaf. Die werd door meer dan 180 deelnemers vanuit ruim honderd verenigingen/stichtingen uit de gemeente Raalte bezocht.

Tijdens de workshop ‘Zijn wij in beeld’ komen persberichten, nieuwsbrieven en social media aan bod en wordt ook gekeken naar de rol van beeld en tekst. Een interactieve workshop met praktische voorbeelden om vervolgens zelf aan de slag te kunnen. Er is plek voor twintig deelnemers. Aanmelding  (uiterlijk 24 oktober) via info@raalteruitdaging.nl. De workshop duurt van 19.30 tot 22.00 uur.

 

 

Voor meer informatie neem contact op met Henny Zomer, Raalter Uitdaging (06-23 44 71 10) of mail naar: info@raalteruitdaging.nl.

 

 Foto: Henny Zomer (links), manager Raalter Uitdaging en Mirjam Bongertman (rechts, Vrijwilligersmakelaar Wijz Welzijn).

Foto: Henny Zomer (links), manager Raalter Uitdaging en Mirjam Bongertman (rechts, Vrijwilligersmakelaar Wijz Welzijn).


Ga naar SallandDoet

direct aanmelden als vrijwilliger