Vrijwilliger van de maand 2018

Vrijwilliger van de maand januari 2018

 

Elly Klijn Velderman dacht gelijk aan Henk Pot toen de mail van het Vrijwilligerspunt Raalte-Heino kwam met de vraag mensen te nomineren als vrijwilliger van de maand.
Henk woont om de hoek, is vanaf het eerste uur betrokken bij Schuilenburg, moppert nooit, is altijd bereikbaar en je ziet dat hij plezier heeft. Hij is laagdrempelig en niks is hem te veel. Beter kunnen ze het niet wensen! 

Henk Pot, 68 jaar en vrijwilliger in hart en nieren. Henk vertelt dat hij nagenoeg altijd vrijwilligerswerk heeft gedaan. Waarom? Ik beleef er ontzettend veel plezier aan. Het contact met mensen, de gezelligheid, het is dankbaar werk en ik ben blij dat ik de mensen kan helpen. Henk is dagelijks te vinden bij Schuilenburg. Zijn hoofdtaak is het uitdelen van het eten aan de bewoners in de Noaber, maar ook doet hij technische klussen en helpt bij activiteiten. Henk kent iedereen en iedereen kent Henk. 

Om deze reden is Henk dan ook in het zonnetje gezet en ontving hij heerlijke appeltaart, beschikbaar gesteld door de Parabool en een geluksvogeltje, ontworpen door Marije Gies van Magies Glas (www.magiesglas.nl). Tevens ontving hij een oorkonde voor zijn bewezen diensten.

 

 

 

 


Ga naar SallandDoet

direct aanmelden als vrijwilliger