Vacatures van de maand

Coördinator gezocht! (1966)

De Algemene Hulpdienst Heeten, Nieuw-Heeten en Schoonheten zoekt een vrijwilliger die hulpvragen coördineert en leiding geeft aan alle vrijwilligers.

Kari's Crackers zoekt diverse mensen (1958, 1959, 1960, 1965)

Wij bieden werkritme, werkplezier en werkervaring voor mensen die lange tijd zonder werk zitten, met perspectief op werk. We maken verschillende voedselproducten.

Wees toonaangevend! (1957)

Draag je muziek een warm hart toe? Dan ben jij diegene die we, Muzieknetwerk Salland, zoeken voor het vervoer van muziekinstrumenten van en naar basisscholen in de gemeente Raalte en Olst/Wijhe. Ook zorg je voor het klaarzetten van de instrumenten op de scholen.

Vrijwilligers gezocht voor De Zonnebloem, afdeling Raalte (1954)

Eén op één activiteiten ondernemen, bijvoorbeeld een praatje maken, samen winkelen, de krant lezen of een terrasje pakken.

Hulp bij tuinklussen gezocht (1969)

Zorggroep Raalte (Swaenewoerd, De Buut) zoekt een handige tuinman of - vrouw voor o.a. het kweken van groente en het verzorgen van bloemen.

 

 

Heeft u Interesse in één van deze vacatures? Ga naar Zoeken naar vacatures en maak een keuze!  Op deze site vindt u deze (en nog veel meer) vacatures, met uitgebreide informatie. Maar u kunt natuurlijk ook het Vrijwilligerspunt bellen: tel. (0572) 36 53 43 (dinsdag- en woensdagmorgen en donderdagmiddag)

 

Geen geschikte vacature gevonden, maar u wilt wel vrijwilligerswerk doen?
Dan kunt u zich op de website als vrijwilliger
aanmelden voor die activiteiten(en) waar u geïnteresseerd in bent. Organisaties kunnen uw profiel bekijken en op uw aanmelding reageren. vé


Ga naar SallandDoet

direct aanmelden als vrijwilliger