Vacatures van de maand

 

Sporthal Hoogerheijne te Heino zoekt verschillende vrijwilligers (2006, 2007, 2008)

Sporthal Hoogerheijne zoekt voor verschilldende taken, zoals bv. wisselende technische klussen, meehelpen met alle voorkomende werkzaamheden, ook in de bediening vrijwilligers. Houd je van het sportwereldje en wil je actief helpen? Kom dan eens langs!

 

Stichting de IJssellinie zoekt enthousiaste en betrokken vrijwilligers (2014,2017,2018,2019,2020)

Stichting de IJssellinie is op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende taken. Hierbij valt o.a. te denken aan het rondleiden van mensen, de technische dienst, maar de bunkers en het materiaal moet natuurlijk ook af en toe worden schoongemaakt.

 

Wij zijn op zoek naar jou! (1999)

De cliënten van Schuilenburg zijn op zoek naar vrijwilligers die ondersteuning willen bieden bij allerlei activiteiten. Neem vrijblijvend contact met ons op, we hebben nog veel meer vacatures! 

 

Swaenewoerd, De Buut zoekt ondersteuning bij het schilderen (2022)

Bent u creatief en heeft u ervaring met schilderen dan zoeken wij u. Om de week op maandagochtend komen er cliënten bij elkaar om te schilderen. We zoeken hiervoor een extra vrijwilliger.

 

Bossafari gids, activiteiten begeleider, medewerker balie/winkel (2002,2003,2004)

Staatsbosbeheer Nijverdal heeft een aantal leuke vacatures. Ze zijn op zoek naar vrijwilligers die het heerlijk vinden om activiteiten in de natuur te ondernemen. 

 

Heeft u Interesse in één van deze vacatures? Ga naar Zoeken naar vacatures en maak een keuze!  Op deze site vindt u deze (en nog veel meer) vacatures, met uitgebreide informatie. Maar u kunt natuurlijk ook het Vrijwilligerspunt bellen: tel. (0572) 36 53 43 (dinsdag- en woensdagmorgen en donderdagmiddag)

 

Geen geschikte vacature gevonden, maar u wilt wel vrijwilligerswerk doen?
Dan kunt u zich op de website als vrijwilliger
aanmelden voor die activiteiten(en) waar u geïnteresseerd in bent. Organisaties kunnen uw profiel bekijken en op uw aanmelding reageren.


Ga naar SallandDoet

direct aanmelden als vrijwilliger