Vacatures van de maand

 

 

Voorlezers VoorleesExpress Bibliotheek Salland (1890)

Als voorlezer ga je 20 weken langs bij een gezin in de buurt om kinderen te stimuleren in de taalontwikkeling. Dit kan o.a. door voorlezen maar je gaat ook breder kijken naar mogelijkheden.

Samen op stap! (1889)

Houd je van dieren? Vind je het leuk om af en toe eens samen te wandelen in het bos? Of gewoon samen wat te kletsen? Ja! Samen! van WijZ Welzijn brengt je graag in contact met een jongedame van 31 die nog niet zo lang in Raalte woont.

Bijhouden van de ledenadministratie (1891)

Groei en Bloei Salland zoekt iemand die verstand heeft van administratie en die zich voor deze vereniging in wil zetten.

Er zijn voor de kinderen (1884)

Evenmens-informele zorg voor elkaar, is op zoek naar een vrijwillig(st)er die op woensdagmiddag de kinderen binnen een jong gezin in Raalte op kan vangen.

Stichting Dorpshuus Heino zoekt u! (1883)

Het verzorgen van koffie en thee tijdens vergaderingen (in de avond).

 

 

 Heeft u Interesse in één van deze vacatures? Ga naar Zoeken naar vacatures en maak een keuze!  Op deze site vindt u deze (en nog veel meer) vacatures, met uitgebreide informatie. Maar u kunt natuurlijk ook het Vrijwilligerspunt bellen: tel. (0572) 36 53 43 (dinsdag- en woensdagmorgen en donderdagmiddag)

 

Geen geschikte vacature gevonden, maar u wilt wel vrijwilligerswerk doen?
Dan kunt u zich op de website als vrijwilliger
aanmelden voor die activiteiten(en) waar u geïnteresseerd in bent. Organisaties kunnen uw profiel bekijken en op uw aanmelding reageren. vé


Ga naar SallandDoet

direct aanmelden als vrijwilliger